Laka konfekcija

Stefmark - proizvodnja Stefmark - proizvodnja Stefmark - proizvodnja Stefmark - proizvodnja

Firma Stefmark d.o.o. je 2011. godine donela odluku da svojim dugogodišnjim poslovnim delatnostima u spoljnoj i unutrašnjoj trgovini doda i proizvodnju.

Proizvodnja je planski otvorena u gradu Knjaževcu, koji je poznat po kvalifikovanim industrijskim radnicima sa dugogodišnjim iskustvom.

Angažovanjem stručne radne snage i nabavkom novih eletronskih automatskih mašina i opreme vrhunskog kvaliteta poslednje generacije, stekli su se uslovi da se pusti u rad proizvodnja koja u potpunosti prati najviše standarde i zadovoljava sve zahteve u pogledu kvaliteta šivenja lake konfekcije, pre svega muške košulje, ženske bluze i modne haljine.

Proizvodni proces zajedno obavljaju Stefmark d.o.o., Via Vai d.o.o. i Tesuro d.o.o. U proizvodnji trenutno radi 40 radnika u jednoj smeni. Postoji mogućnost povećanja proizvodnih kapaciteta uvođenjem druge smene kao i mogućnost proširenja proizvodnog prostora jer za to već postoji kvalitetan poslovni prostor.

Proizvodnja je bazirana na vršenju usluge šivenja za domaće i strane partnere. Vrhunski kvalitet u izradi lake konfekcije i poštovanje rokova izrade, doveli su do toga da je saradnja sa partnerima permanentna i da su kapaciteti u proizvodnji uvek unapred dogovoreni. Referenc lista naših partnera je zaista vredna pažnje.

 

Stefmark - proizvodnja Stefmark - proizvodnja Stefmark - proizvodnja Stefmark - proizvodnja Stefmark - proizvodnja Stefmark - proizvodnja Stefmark - proizvodnja Stefmark - proizvodnja