Singer

Singer - Stefmark

- 12. avgusta 1851. godine izdat je patent za prvu mašinu za šivenje marke SINGER. Nju je izumeo Isak Merit Singer koji je ujedno i osnivač brenda Singer.

- Na Svetskoj izložbi u Parizu, Francuska 1855. godine je nagrađen prvom nagradom.

- 1870. godine brend Singer predstavio je svoj zaštitni znak Singer trademark 1870 koji je postao jedan od najpriznatijih zaštitnih znakova na svetu.

- 1889. godine brend Singer predstavlja prvu praktičnu električnu mašinu za šivenje.

- 1975. godine brend Singer predstavlja prvu pravu elektronsku šivaću mašinu na svetu Athena 2000.

 

Od davne 1851. godine i prvog patenta Isaka Merita Singera za prvu šivaću mašinu, zvanično je počelo stvaranje kompanije Singer i njeno liderstvo u industriji. Duh praktičnog dizajna i kreativne inovacije koji je karakterisao kompaniju na njenom početku, nastavlja se i danas dok razvijaju proizvode za svaki nivo šivenja.

Brend Singer je proslavio mnoge prvence, uključujući prvu cik cak mašinu na svetu, prvu elektronsku mašinu, prvu aplikaciju za pomoć u šivenju za mobilne uređaje.

Od kreiranja mode do kreiranja kućnog dekora, vezenja i šivenja, brend Singer je posvećen pomaganju ljudima da se ostvare kroz zanat šivenja.

Godine iskustva i duh praktičnog dizajna, kreativne inovacije, posvećenost i pouzdanost u proizvodnji, doveli su do toga da svaki artikal koji nosi naziv SINGER predstavlja sinonim za kvalitet. Tako je nastala u narodu prihvaćena uzrečica

 

RADI KAO SINGERICA

 

SINGER u svojoj ponudi pored šivaćih mašina za kućnu delatnost i opreme za tekstilnu industriju proizvodi i električne i elektronske uređaje za industriju i za domaćinstvo. Posebno mesto u ponudi zauzimaju artikli iz kategorije mali kućni aparati.

 

Stefmark - proizvodnja Stefmark - proizvodnja Stefmark - proizvodnja Stefmark - proizvodnja Stefmark - proizvodnja Stefmark - proizvodnja Stefmark - proizvodnja Stefmark - proizvodnja Stefmark - proizvodnja Stefmark - proizvodnja Stefmark - proizvodnja Stefmark - proizvodnja Stefmark - proizvodnja