O nama

Stefmark d.o.o. je osnovan 1992. godine. kao preduzeće za spoljnu trgovinu, unutrašnju trgovinu na veliko i malo, servisiranje i proizvodnju.

Od svog osnivanja bavi se prodajom opreme za tekstilnu, kožarsku, auto i industriju nameštaja. Pored toga pruža usluge izrade know how-a za nove proizvodne kapacitete, dopunu postojećih kapaciteta, prodaju i puštanje u rad opreme, servisiranje i održavanje opreme.

Već više od 30 godina Stefmark d.o.o. predstavlja brend Singer na tržištu Srbije. Uspešna i dugogodišnja saradnja sa inodobavlječem, veliko zalaganje, trud i rad zaposlenih u Stefmarku d.o.o., rezultirali su značajnim pozicioniranjem brenda Singer na tržištu Srbije.

Artikli brenda Singer zastupljeni su u najvećim trgovinskim lancima koji se bave prodajom tehnike i malih kućnih aparata.

Ovlašćeni servis Stefmark d.o.o. i servisi sa kojima imamo ugovor o poslovno tehničkoj saradnji su garancija da za brend Singer nema nerešene reklamacije i nezadovoljnog korisnika.

Od 2011. godine Stefmark d.o.o. je svojim dugogodišnjim poslovnim delatnostima u spoljnoj i unutrašnjoj trgovini dodao i proizvodnju.

Proizvodnja se bavi šivenjem vrhunske kvalitetne lake konfekcije (muška košulja, ženska bluza, modna haljina i dr.) za domaće i strane partnere. Vrhunski kvalitet u izradi i poštovanje rokova, doveli su do toga da je saradnja permanentna i da su kapaciteti u proizvodnji uvek unapred dogovoreni.

Od svog osnivanja 1992. godine Stefmark d.o.o. se može pohvaliti dobrim finansijskim rezultatima, dobrim kreditnim rejtingom i dobrom reputacijom kod kupaca i dobavljača.

Stefmark - bonitet Stefmark - bonitet